Golfevent som ger mervärde

Åkfors & André on tour är ett koncept för B2B som skapar utrymme för nätverkande och utvecklar vardagsgolfen. Glada amatörer inom företagsvärlden samlas tillsammans med unga golftalanger.

Bakom Åkfors & André on Tour står Stefan Åkfors från Varbergs Golfakademi och Håkan André från André med Vänner.  Håkan är den som älskar vardagsgolf och Stefan är en eftertraktad golftränare. Båda med lång erfarenhet av både golf och av att arrangera golfevent.

Läs hur Håkan mötte Stefan och idén föddes >> 

Vår idé

Konceptet bygger på att ge unga golfspelare möjlighet till mer träning då det är för få tävlingar för dem. Men också att flera företagspartners till både André med vänner och Varbergs Golfakademi älskar golf och har uppskattat tidigare tävlingar.

Med en god relation till både elitspelare och till företagskunder har detta lett till ett återkommande arrangemang och därför kan vi nu ta det till nästa nivå.

Deltagarna får både möjlighet att förbättra sin golf samtidigt som de kan skapa nya viktiga kontakter för framtiden. De unga proffsen får dessutom möjlighet att träna och komma och testa på nya banor.

Dags att ta nästa steg

Vi erbjuder företag och golfklubbar att själva ha arrangemanget för sina kunder eller partners som en del i sin marknadsföring. Vi planerar eventet tillsammans och kommer med våra unga golfproffs.

Ring Håkan 0708-18 01 05 eller maila hakan@andremedvanner.se om du vill göra ett event för dina företagskunder eller Golfklubb.