Så här började det

Det började med en fotograf, lovande golfproffs och en dödssynd. Det hela utspelade sig på en mästerskapstävling i golf i Varberg. En yngre Håkan André och en ung Stefan Åkfors.

Stefan gjorde något som skapade både intresse och nyfikenhet hos Håkan något djärvt och just en dödssynd på en golfbana. Det var på hål 15 han slog en drive mitt emellan två spelare som stod vid green. Där och då blev Håkan tagen och nyfiken på vem denne Stefan var och de skapade kontakt.

Inte bara en golftävling

För Håkan var golfen inte bara golf det var möten med andra människor. Så när han fick i uppdrag att anordna en golftävling för ledarna gjorde han det, det varade i 11 år. Där träffade Håkan Bo Warenius och även hans son Marcus som var en lovande talang i golfen.

I samma veva blev Stefan klar som golftränare och tog över Harabäckens golfklubb i Varberg. Håkan och Marcus såg en chans att höja golftävlingen ett snäpp och att låta företagsledare och representanter spela golf med unga lovande golftalanger. Detta i syfte att golftävlingen skulle vara ett sätt att utöka sitt nätverk på men också en plats att träffa likasinnade.

Ett koncept som håller i längden

Stefan och Håkan har nu gjort detta i flera år och responsen har varit positiv, nya relationer som lett till nya affärer. I dag kan företag och golfklubbar köpa konceptet och bjuda in själva till ett roligt event där Åkfors & André kommer medproffsen. För proffsens del blir det ett sätt att testa nya golfbanor och få tävlingar att träna på

Det blir både roligare golf och ett roligare sätt att nätverka på för alla inblandade.

Vill du också lära känna Håkan och Stefan, Slå en pling 0708-18 01 05 eller maila hakan@andremedvanner.se<