Vårat golfkoncept

Åkfors & André on tour är ett färdigt och väl prövat koncept för rolig och bra golf. Som företag och golfbana stärker du ditt varumärke genom att ge dina kunder eller partners ett unikt event.

Upplevelse på golfbanan

Vårt koncept gör att du som företagsledare eller företrädare får möjlighet att vidga ditt nätverk. Unga hungriga och duktiga golfspelare får möjlighet till kvalificerad träning samt att golfklubbarna får möjlighet att marknadsföra sin anläggning/bana.

Så går det till

Alla event börjar med samling kl 12.30 sedan start vid en eller 2 tee. Allt avslutas med mingel, mat och prisutdelning. Vi anpassar en plan för eventet utifrån dina önskemål och tar med oss golftalangerna.

Själva tävlingen bedrivs i lag och individuellt och till varje lag finns ett ungt golfproffs. De medverkande får inte bara skapa nya nätverk utan de får dessutom utveckla sin vardagsgolf.

För dig som vill mer 

Konceptet passar både företag som vill nå fler affärer och förbättra sina kundrelationer och Golfklubbar som vill ge sina partners en upplevelse där de både kan mingla och spela golf.

Kontakta oss när du vill göra ett event med mervärde